info@huisartsenpraktijkdehaven.nl 0320-261021

Ons team

Dit zijn wij

Lokale en persoonlijke huisartsenzorg staat bij ons centraal. Een huisarts die u kent en waar u altijd terecht kunt. Graag stellen wij onze medewerkers aan u voor!

Esma

Doktersassistente

Ik ben in 2021 afgestudeerd als doktersassistente, sindsdien ben ik met veel plezier aan het werk. Dit beroep spreekt mij vooral aan vanwege de kans om mensen zich beter te laten voelen en te ondersteunen als het nodig is. Dit doe ik met erg veel empathie en liefde.

Amena

POH somatiek

Na een aantal jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt in het ziekenhuis, heb ik de overstap gemaakt naar huisartsenpraktijk De Haven. Hier ben ik aan het werk als praktijkondersteuner somatiek (POH-S) . Dit doe ik nu sinds 2019 en nog steeds met veel plezier!

Ik werk onder de supervisie van de huisarts voor patiënten met suikerziekte, hoge bloeddruk en hoge cholesterol. Ook begeleid ik patiënten die willen stoppen met roken.

Antoinette

Doktersassistente

Al enkele jaren ben werkzaam in huisartsenpraktijk De Haven. Ik ben dit werk gaan doen omdat ik graag met mensen werk en, waar ik kan, hen graag wil helpen. Mijn hobby’s zijn fietsen en met vakantie gaan. Ik heb affiniteit met ouderenzorg en zal mij hier dan ook op richten, door middel van visites of sociale belletjes te plegen.

Janny

Doktersassistente

Doktersassistente, het mooiste beroep dat er is! Boeiend, afwisselend, veel verantwoording en geen dag hetzelfde. Zo’n 7 jaar geleden ben ik als herintreder in Lelystad begonnen. Ik wil er graag zijn voor mensen in moeilijke situaties. Woorden die bij mij passen zijn: empathie,  enthousiasme, accuratesse en verantwoordelijkheid.

Dr. Wijlhuizen

Huisarts

Sinds zes jaar werk ik met veel plezier als huisarts in huisartsenpraktijk de Haven. Ik ben gestart in de praktijk tijdens de opleiding van het specialisme Huisartsgeneeskunde aan het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam. Daarvoor heb ik ervaring opgedaan op de kinderafdeling in het Spaarne Ziekenhuis in Haarlem waar ik veel geleerd heb over de omgang met het zieke kind en bezorgde ouders.

Ik vind het ontzettend leuk om de praktijk draaiende te houden met het gehele team.  Het mooie aan het werk in huisartsenpraktijk de Haven is het contact met de patiënten, dat vaak persoonlijk en langdurig is. Ik vind het belangrijk om een betrokken huisarts te zijn en streef er iedere dag naar dat iedereen zich gehoord voelt.

Siham

POH GGZ

Als POH GGZ ondersteun ik de huisartsenpraktijk met het hulp bieden aan patiënten met psychische of psychosociale hulpvragen. Samen met de patiënt probeer ik problemen te verhelderen, daarna proberen wij er samen achter te komen wat helpt en hoe de patiënt zich mentaal weer gezonder kan voelen  Dit doe ik aan de hand van gesprekken en het bieden van handvaten.

Praten over je mentale gezondheid kan helpen om problemen en klachten te identificeren, misschien weet je niet zo goed wat er aan de hand is of voel je, je anders dan normaal en daar kan ik je mee helpen.

Natascha

Doktersassistente

Sinds 2019 werkzaam als assistente op de praktijk. Ik voer mijn werk uit met geduld en bied een luisterend oor aan de patiënt. Het werk als doktersassistente vind ik erg veelzijdig, waardoor het nooit saai is en altijd uitdagend blijft!

Sinds kort ben ik ook werkzaam als spreekuur ondersteuner van de huisarts, waarbij ik zelfstandig patiënten op het spreekuur spreek, beoordeel en wanneer nodig behandel.

Paul

Physician assistant

Na 17 jaar als fysiotherapeut te hebben gewerkt te hebben besloot ik te starten met de opleiding tot Physician Assistant. Ik ben begonnen in het ziekenhuis, waar ik werkzaam was voor de traumatologen, chirurgen en orthopeden.

Het werken in de huisartsenpraktijk vind ik erg leuk en afwisselend. De klachten waarmee mensen komen zijn erg uiteenlopend en dat maakt het werken in de huisartsenpraktijk voor mij leuk en uitdagend. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool of lekker lopen met de hond.

Sanne

Doktersassistente

Ik ben sinds 2017 werkzaam als doktersassistente bij de huisartsenpraktijk De Haven. Dit doe ik met erg veel plezier vanwege het afwisselende werk,  leuke patiënten en het hechte team. Voor mij is het belangrijk om patiënten goede, eerlijke zorg te leveren en om elke patiënt zich welkom te laten voelen op de praktijk.

Ik werk 4 dagen per week in de praktijk en binnenkort ga ik aan de slag als Vrouwenspreekuur ondersteuner. Dit houdt in dat ik mijn eigen spreekuur ga houden voor onder andere vrouwen met vaginale klachten, SOA consult voor mannen en vrouwen, anticonceptie, pessarium controles en uitstrijkjes.

Susanne

POH GGZ Jeugd

Mijn naam is Susanne en sinds juli 2022 werk ik met veel plezier als jeugdprofessional in deze huisartsenpraktijk. Ik ben er voor kinderen, jongeren en hun ouders die psychosociale steun kunnen gebruiken.